Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам нужда от помощ за оглед на кола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колегата не го пуснахме да си отиде без кола По-късно и той ще се похвали предполагам.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

какво стана колега.взе ли колата и в какво състояние е.какви са ти впечатленията
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
        какво стана колега.взе ли колата и в какво състояние е.какви са ти впечатленията

Първоначално публикувано от thecleaner
        Колата пътува за Бургас, честито на новия колега

sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
          Колега е взел ама друга кола, кола която просто няма смисъл да се коментира
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Колега е взел ама друга кола, кола която просто няма смисъл да се коментира
            Значи не я взех горепосочената алфа(метановата) както се изрази Радо докато я гледахме...цитирам "Ако трябва да се сменя нещо в тази кола,това е между двата номера колата"Тоест метановата Алфа е такава гробница,че щеше да е цяло чудо ако стигнех до Цариградско.А идва и най-интересното.Купих на Радо спортвагончето. Не знам тези които са искали да си купуват Алфа къде са спали,но това което купих от Радо е едно бижу!Няма толкова поддържана кола.Наистина като нова!Няма копченце светлинка или най-дребно нещо в тази кола което да не работи!Среден разход 7 и 500 мл на 100 км със средна скорост 150 км.На 5000 оборота вдигна 190 км/ч.За ходовата част няма да говоря.....800 км минах за един ден.София-Бургас-Варна-Бургас и два пъти каране от Бургас до Поморие.....как един път не издрънча или не изпука някой носач.Стегната до безобразие!Не знам и Радо как се нави да я продаде тази Алфа,но свърши вече...ударихме подписите!Остана и аз да я гледам и поддържам като стария и собственик!Пропуснах да кажа,че случайно се запознах с още двама собственици на Алфа 156 (седан)Устно си признаха,че ми завиждат!Еми това е от мен и премеждието по закупуването на първата ми Алфа...късмет изкарах и остава сега и аз да я пазя и да я поддържам тази кукла!
            Alfa Romeo 1.8 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от maxcavalera Покажи съобщение
              Значи не я взех горепосочената алфа(метановата) както се изрази Радо докато я гледахме...цитирам "Ако трябва да се сменя нещо в тази кола,това е между двата номера колата"Тоест метановата Алфа е такава гробница,че щеше да е цяло чудо ако стигнех до Цариградско.А идва и най-интересното.Купих на Радо спортвагончето. Не знам тези които са искали да си купуват Алфа къде са спали,но това което купих от Радо е едно бижу!Няма толкова поддържана кола.Наистина като нова!Няма копченце светлинка или най-дребно нещо в тази кола което да не работи!Среден разход 7 и 500 мл на 100 км със средна скорост 150 км.На 5000 оборота вдигна 190 км/ч.За ходовата част няма да говоря.....800 км минах за един ден.София-Бургас-Варна-Бургас и два пъти каране от Бургас до Поморие.....как един път не издрънча или не изпука някой носач.Стегната до безобразие!Не знам и Радо как се нави да я продаде тази Алфа,но свърши вече...ударихме подписите!Остана и аз да я гледам и поддържам като стария и собственик!Пропуснах да кажа,че случайно се запознах с още двама собственици на Алфа 156 (седан)Устно си признаха,че ми завиждат!Еми това е от мен и премеждието по закупуването на първата ми Алфа...късмет изкарах и остава сега и аз да я пазя и да я поддържам тази кукла!
              Да ти е честита!

Да си жив и здрав да и се радваш.

И тя теб

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

А честито колега!
                Със здраве да си я караш и много безаварийни!
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Дааа точно вчера си писахме с Радо че към 16:00 видях как Вагончето минава през Нова Загора...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Може и аз да съм бил......Не знам,обаче верно има пристрастяване към алфите....днес още един младеж със спортвагонче мина покрай мен и ми се усмихва и ми намига...дано е бил хетеросексуален и ми е намигал за алфата
                    Alfa Romeo 1.8 Sportwagon

Comment

Може и аз да съм бил......Не знам,обаче верно има пристрастяване към алфите....днес още един младеж със спортвагонче мина покрай мен и ми се усмихва и ми намига...дано е бил хетеросексуален и ми е намигал за алфата
                      Заради клубните стикери ти намигат, пресвяткат и т.н.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За ходовата част няма да говоря.....800 км минах за един ден.София-Бургас-Варна-Бургас и два пъти каране от Бургас до Поморие.....как един път не издрънча или не изпука някой носач.Стегната до безобразие!........

Което ме навежда на мисълта да те подсетя че си за пране на К&N a, и за ново масло и маслен филтър
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Което ме навежда на мисълта да те подсетя че си за пране на К&N a, и за ново масло и маслен филтър
                          Като най-добре е ти да му го пратиш че да не попадне на менте в Бургас и всичко да отиде по дяволите...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Честито за новата кукличка.Много безаварийни километри и много радост с нея.И да я гледаш и пазаш.
                            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                            ех.. Малкото КуВе
                            sigpic

Comment

Аз бях! Признавам си! Заради Алфата е, споко!

Честото и браво, че взе гледана кола, а не "нов внос".
                              Subaru Legacy 3.0R
                              Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Евала на колегата за избора.......

П.С.Радко а ти неа ли да почерпиш
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X